Rekonstrukce mateřské školy Místecká, Praha

Pro mateřskou školu Místeckou v Praze 18 jsme zpracovávali projektovou dokumentaci pro kompletní rekonstrukci pavilonů B, C a E. Vznikly tak nové moderní prostory pro naše nejmenší, které zahrnují i dvě velká venkovní hřiště.

Původní stav budov byl zcela nevyhovující, protože staré a několik let nevyužívané objekty měly problémy se zatékající vodou, plísní a mnohými dalšími nedostatky. Pro nově zrekonstruované prostory školy jsme zajišťovali kompletní dokumentaci od studie přes výběr dodavatele až po autorský dozor.

K mateřské školy náleží pozemek o celkové ploše 4700m2 s příjezdovou komunikací u pavilonu B, s plochou pro zásobování a kapacitou dalších sedmi parkovacích míst. Na zahradě se nachází dvě již zmíněná velká hřiště s herními prvky jako lanové centrum, mlhoviště apod.

Pavilony B a C jsou dvoupodlažními objekty propojenými chodbou v přízemí. Přízemí pavilonu B je navrženo jako gastroprovoz školky s kapacitou na 300 jídel. Sousedící jídelna nabízí kapacitu pro 60 míst. V dalších podlažích jednotlivých pavilonů se vždy nachází jedna třída mateřské školy s hernou, šatnou, sociálním zázemím pro děti i pro učitelku, skladem a čajovou kuchyňkou. Kapacita každé třídy je pro 30 dětí. K již zrekonstruovaným objektům přibude i pavilon D, který je součástí druhé etapy rekonstrukce a budou se v něm nacházet další dvě třídy.

Pavilon E je menší než ostatní objekty a jedná se o samostatné stojící přízemní budovu, ve které se kromě kanceláře ředitelky nachází i herní kroužek pro 15 dětí. Realizace tohoto projektu trvala 9 měsíců, ale výsledek nabízí našim nejmenším útulné, moderní a hravé prostory splňující veškeré potřebné požadavky a očekávání.

Petr Ježek

 

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Linkedin



Praha

Osadní 774/35
170 00 Praha 7
T: +420 541 420 911
E:

Brno

Sochorova 3262/23
616 00 Brno
T: +420 541 420 911
E:

Patříme do skupiny
Společně a poctivě
Top